Sunday, January 25, 2015

Review: Geo Nudy Grey [Sponsored]


:iconcutehiplz: Today I wanna review my new circle lens from Clarice Soflens , thanks you Clarice for sending this for me :D Geo Nudy Gray.  I have tried other lens from Geo previously; Geo Xtra Sakura Brown - you can check that post out here

Kali ini Clarice Soflens telah berbaik hati mengirimkan Geo Nudy Gray untuk di review. Ini kedua kalinya aku pake softlens dari brand Geo. 

image 


Lens detail:

Origin : Korea
Brand: Geo Medical
Diameter: 14,2 mm
Water content: 38%-42%
Base Curve: 8.6 mm
Lifespan: 1 year disposal



imageimage / imageimageimageimageimage 


This lens comes in a vial bottle. The packaging is really simple, not cute enough haha. It has 7 range colors, Brown, Grey, Blue , Green, Golden Blue, Violet and Pink. Since I've wanted grey lenses for a while so I chose the grey one.

Seperti biasa packaging softlen geo selalu dengan botol kaca, desain labelnya simple dan biasa banget. Geo Nudy ini ada 7 pilihan warna, Brown, Grey, Blue , Green, Golden Blue, Violet and Pink. Karena lagi pengen softlen abu-abu jadi aku pilih yg grey :D kebanyakan softlens ku warnanya brown sih :D

 On the bottle cap is written the prescription and lens code. Both my left and right eyes  are -1.00. 

Dibagian tutup botolnya ada informasi kode dari Geo Nudy CH-625 dan ukuran minusnya. Mataku kanan kiri minusnya sama -1. jadi g ribet harus pesen kalo beda minus ki/ka


On the sticker bottle is written the information of the lens. Expired and manufactured date of the lens also written there.

Di sticker label tertulis informasi softlensnya, termasuk tanggal pembuatan dan tanggal kadaluarsanya.



There is an authentication sticker shows that this lens is authentic lens from geo. Scratch the sticker and u will find code. To check the code, go to geo.fw1860.com and then insert the code on the web.

Ada stiker yang nunjukin kalo softlen ini asli atau ga, bisa dicek di geo.fw1860.com lalu masukkan kodenya.



Already check the code and it is authentic Geo product.

Uda aku cek di webnya geo.fw1860.com dan ini asli dari Geo. Inget yah Clarice Soflens hanya menjual softlens asli :D jadi tenang dan aman kalo beli softlen di Clarice Soflens.



imageimageimageimage/imageimageimageimageimage 

 
The grey shows up beautifully and also looks gorgeous on real and camera. The design on the inside is beautiful and people didn't know I had lenses in unless they looked at my eyes up close.
The gray turned out to be a natural one on my very dark brown eyes. I love the soft edges of this lens, no big dark unnatural edges here.

Warna grey nya bagus, cantik baik langsung atau di kamera. Desain nya juga natural, kalau dari jauh g terlalu keliatan kalau aku pake softlen, tp baru ketahuan pake softlens kalau dilihat lebih dekat. 
Warna greynya jg nyatu sama warna bola mata ku yang coklat tua, pokonya natural deh :D. Aku jg suka desain Geo Nudy ini yg g ada lingakarn luar yg besar, jadi cocok buat daily wear. Keliatan natural kalau buat kerja.



imageimageimageimage/imageimageimageimageimage
The enlargement was great because it made me look like a doll, tough it has 14,2mm in diameter. It doesn't make ur eyes look big. But I think this Geo Nudy is suitable for ulzzang looks.

Walaupun diameternya cuma 14.2mm tapi bisa bikin mata jd dolly. Tapi g bikin mata kliatan besar yang ekstrim yah, cuma jd lucu dan mata ulzzang gitu sih.




imageimageimage/imageimageimageimageimage
My eyes are really sensitive, so I need to choose lens that wont hurt my eyes. This lens turn out uncomfortable after 5-6 hours on my eyes. So this lens is comfortable enough for me. This lens disposal is 12 months, but I wont wear the same lens in a long period. I will just wear the lens for less than 6 month. My eyes are too precious hehe, dont you think so? And make sure to soak the lens at least 8 hours before using the lens for the first time.

Mataku ini sangat sensitif, kalo pake softlens yg g nyaman langsung deh mataku merah dan gatal-gatal. Jadi harus bener bener milih softlens yang super duper nyaman. Menurutku Geo Nudy ini lumayan nyaman, setelah 5-6 mulai mengganjal dan g nyaman jadi aku lepas. Jangan pake softlen lebih dari 8 jam yah :D
Meskipun expirednya 12 bulan, aku g mau pake softlen yg sama dalang jangka waktu selama itu. Biasanya aku pake g lebih dari 6 bulan, habis itu aku buang. Sayang sama mata sendiri XD mending beli lg yg baru kan, bahaya kan kalo mata sampe rusak cuma gara2 pengen tampil cantik pake softlens. Dan pastikan rendam softlens dengan cairan yang baru dulu kurang lebih 8 jam sebelum dipake pertama kali.



imageimageimage/ imageimageimageimageimage
I like this lens but this is not my favorite lens. I would recommend these if you are looking for natural lens but give dolly and sexy effect. It will suit for daily wear, go to office or to make ulzzang looks.

Aku suka dengan Geo Nudy ini karena terlihat natural. Aku rekomendasikan softlens ini buat yg nyari softlen yg natural tapi tetap kliatan dolly atau sexy.





Likes:

image beautiful color
image natural design
image gives dolly effect


Dislikes:
image only 5 hours comfortableness on my eyes 



Where to buy :

sms/wa: 083851716478
bbm: 51716257

image
See yaa on my next post. Bye bye <3 ~~~~ 

30 comments:

  1. Replies
    1. Thanks ^^ yeah the color is pretty :D

      Delete
  2. So cute!

    Giveaway on my blog
    http://helderschicplace.blogspot.com/2015/01/im-wearing-my-heart-on-my-sleeve.html

    ReplyDelete
  3. I love the colour, these look really pretty on you ♥
    Amy xx

    Perfect Imperfections

    ReplyDelete
  4. They look great! I love grey lenses :)
    http://itsmeeejennyy.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Jenny ^^ I love grey lens also

      Delete
  5. the color look amazing. before i always use grey color, but now i using pink lenses. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Christin ^^ ah I wanna try pink lens XD

      Delete
  6. You look so cute <3
    xoxo,
    snowprincessbella.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Great review! These lenses look really nice on you ^^
    ~Kiyomi <3
    kokorosasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. baru pertama mampir keblogmu, dan iriiiii sama templatenya, sweet bangettt.!
    #maap salah fokus, hahaaa..
    reviewnya bangus, cocok dimatamu

    btw mampir yukk, marii berteman ^,^
    serbaserbiijessie.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks dear ^^
      segera mampir ke blog mu ^^

      Delete
  9. Wow, gorgeous eyes, you look so pretty! <3

    I have a new outfit post on the blog, I would love to know your thoughts:

    * Electric Sunrise - Fashion and Lifestyle Blog *

    x

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Helen ^^
      Will Visit ur blog soon ^^

      Delete
  10. kalo aku suka yg Xtra nudy :)

    http://imaginarymi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya next time ak mau coba yg super nudy :D

      Delete
  11. That circle lens make your eye pops very cute and nayural color
    xx

    www.sakuranko.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah, I like this lens, looks natural on me :D

      Delete
  12. what a lovely lenses , cool color ... looks great on you
    check out my blog

    https://thefashionsateen.wordpress.com/

    ReplyDelete
  13. Awww I had these, thought they were very comfy. Too bad they're not as comfy for you. But looks very cute!!!!!!

    www.emi-doll.blogspot.jp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah it looks really cute, recently I feel comfy from me, now i can wear this almost 8 hours. :D

      Delete
  14. Replies
    1. Iya, lucu. kliatan natural t tetep kliatan cute ^^

      Delete
  15. this lenses suits you ^ ^
    you're cute!!


    http://setsushichan.blogspot.ru/

    ReplyDelete

Please don't comment " Would you like to follow each other? Let me know!"
If you wanna follow each other just follow me first, don't worry I will follow u back :D Thanks for ur lovely comment, I will reply asap >3<